Programma gemist?

Watt Nu?! gemist?

03-06-2012 09:00

Watt Nu?! - Aflevering 9

In deze aflevering gaat het onder meer over duurzaam bouwen. Romeo Malizia, COO van Ballast Nedam wil in 2030 alleen nog maar 0-energiewoningen bouwen. Ronald Rovers, lector duurzaam gebouwde omgeving aan de Hogeschool Zuyd spreekt dat tegen. Hij vindt dat we helemaal niet meer moeten bouwen, hij wil zelfs de hypotheekrente-aftrek op nieuwbouw afschaffen. Mooie visies op de energietoekomst van Nederland. Presentatie: Joris Putman.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Watt Nu?! gemist

Programma over de energietoekomst van Nederland. Hoe wekken we in 2030 onze energie op? Wat doen we als fossiele brandstoffen opraken? En welke duurzame energiebronnen zetten we in? Inhoud: Jolande Sap, lijsttrekker van GroenLinks, en Hans Alders, voorzitter van de branchevereniging voor energiebedrijven in Nederland, denken er heel anders over. En dat is precies de bedoeling. Ze gaan met elkaar in debat onder leiding van Joris Putman.

Uitzending gemist van Watt Nu?!? Hier kun je alle uitzendingen van Watt Nu?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!