Programma gemist?

De Wereld Draait Door gemist?

28-03-2016 18:55

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Een speciale uitzending van DWDD in het teken van de documentaire met Fidan Ekiz: Alles komt goed?Meer Een speciale uitzending van DWDD in het teken van de documentaire met Fidan Ekiz: Alles komt goed? Voor Fidan Ekiz was het een tumultueus jaar dat begon met de aanslag op Charlie Hebdo. Aan tafel riep ze moslims op niet toe te kijken maar zich uit te spreken tegen deze aanslag. Het jaar zou nog veel ingewikkelder worden met nieuwe aanslagen, een vluchtelingenstroom en een steeds meer gepolariseerde samenleving. Ze vraagt zich af waarom het midden van de samenleving geruisloos toekijkt terwijl extreme stemmen steeds meer een podium krijgen. Fidan praat met moslims en niet-moslims en onderzoekt ze hoe zij de kloof ervaren en zoekt met hen naar mogelijke oplossingen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 745
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!