Programma gemist?

Afscheid van studio Plantage gemist?

30-07-2012 23:50

Afscheid van studio Plantage - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Jiskefet, Buitenhof, De Plantage, Holland Sport, Barend & Witteman, De Wereld Draait Door: programma's die werden uitgezonden vanuit Studio Plantage. Presentatoren en makers halen herinneringen op.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Afscheid van studio Plantage gemist

Jiskefet, Buitenhof, De Plantage, Holland Sport, Barend & Witteman, De Wereld Draait Door: een eindeloze reeks legendarische programma's uit de Nederlandse televisiegeschiedenis werd uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. In het voorjaar van 2011 werd de tv-studio, gelegen naast dierentuin Artis, ontmanteld. Presentatoren en makers van al die prachtige programma's komen nog één keer terug naar De Plantage om herinneringen op te halen.

Uitzending gemist van Afscheid van studio Plantage? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van studio Plantage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!