Programma gemist?

GIST gemist?

21-11-2009 16:10

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde winkelstraat, waarin West-Indische migranten van weleer het onderspit delven tegenover de opkomende Aziatische winkeliers. In de straat figureren Parminder Badial van BX, de jongste telg van een sterke sikh-ondernemersfamilie, Maria Davids, een Jamaicaanse, die met haar Davids Backery zo'n beetje de enige 'zwarte' winkel van de straat is en Delores en Hector Pinkney, beiden West-Indisch, beiden werkzaam in de straat en beiden actief betrokken bij de ontwikkelingen van de buurt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

GIST gemist

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnischevolkswijken in Europese steden.

Uitzending gemist van GIST? Hier kun je alle uitzendingen van GIST kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!