Programma gemist?

Een goed begin gemist?

21-11-2009 19:00

Een goed begin - Aflevering 58

In korte tijd is het leven van Gerda en Henk Oudman 180 graden gedraaid. Henk is weduwnaar en vader van drie kinderen. Na het overlijden van zijn vrouw runt hij negen jaar lang in zijn eentje een boerderij in het noordelijkste puntje van Groningen. Het leven op de melkveehouderij is kaal en eenzaam, zeker als zijn kinderen het huis uit gaan. Ook schippersvrouw Gerda kent moeilijke tijden. Ze is met haar vier kinderen achtergebleven nadat haar man overboord is gevallen en verdronk. Ze moet verder met haar leven en probeert er voor haar kinderen het beste van te maken. Als ze elkaar ontmoeten, klikt het wonderwel, maar er is een groot leeftijdsverschil. De nieuwe liefde is iets heel moois in hun leven en dat zien de kinderen ook. En dan heeft Henk ook nog een kinderwens! Mirjam is heel benieuwd hoe het Henk, Gerda en hun -inmiddels acht!- kinderen vergaat na de grote ommekeer van hun ontmoeting.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Een goed begin gemist

Uitzending gemist van Een goed begin? Hier kun je alle uitzendingen van Een goed begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!