Programma gemist?

De Rijdende Rechter gemist?

15-04-2016 09:20

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter

Meneer Rispens heeft een probleem. Hij heeft een winkelpand in Zuidhorn dat al tijden leeg staat. Hij wil er graag appartementen van maken. Daarvoor zijn lichtkoepels nodig op het dak.Meer Meneer Rispens heeft een probleem. Hij heeft een winkelpand in Zuidhorn dat al tijden leeg staat. Hij wil er graag appartementen van maken. Daarvoor zijn lichtkoepels nodig op het dak. Alleen heeft Rispens zich in het verleden laten uitsluiten van alles wat met het dak te maken heeft. Nu de muur rondom het dak aan het afbrokkelen is, moet die hersteld worden. Voorzitter Feikje de Vries en de overige leden van de Vereniging van Eigenaren willen dat meneer Rispens meebetaalt. Rispens betaalt alleen mee als hij zijn lichtkoepels mag plaatsen. Voor wat hoort wat is zijn motto. Meester John Reid hoort beide partijen aan en doet uitspraak.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!