Programma gemist?

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

15-08-2012 20:00

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden┬┤-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijden met oesters en champagne. En niet alleen de keuken wordt ingewijd, Patricia en Mark duiken ook samen de slaapkamer in. En het feest is helemaal compleet als de oud-huisgenoten van Mark zich melden voor het diner. Met een bolderkar vol speelgoed reist Vivian naar Wageningen. Nathalie heeft hier een speelgoedbank opgericht waar gezinnen die het financieel moeilijk hebben speelgoed voor hun kinderen kunnen afhalen. En omdat Nathalie al haar vrije tijd in de speelgoedbank steekt, vinden haar vriendinnen het tijd worden dat er nu iets voor Nathalie gedaan wordt. Ze regelen als verrassing dat barbecuespecialist Harm-Jan komt barbecue├źn.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!