Programma gemist?

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist?

22-11-2009 19:20

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 2

We staan aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen waarbij de techniek ons in staat stelt, onszelf te verbeteren. Diepe hersenstimulatie zorgt ervoor dat we onszelf beter voelen, door embryo-selectie is het mogelijk erfelijke ziektes uit te bannen en door implantaten kunnen we een soort cyborgs worden: deels mens, deels machine. Een nachtmerrie of de mogelijkheid om langer, fitter en efficiƫnter te kunnen leven? In deze documentaire gaan we op zoek naar meningen, ervaringen en achtergronden. En welke ethische vragen roepen al deze technieken op? Reageer en geef uw mening!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist

Medische tweeluik

Uitzending gemist van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!