Programma gemist?

Love Is In The Air gemist?

17-09-2012 20:29

Love Is In The Air - Aflevering 2

In North Carolina, Verenigde Staten, wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Mieke en Lex hebben een heel sterke band. Tijdens hun jeugd waren Lex en Mieke erg op elkaar aangewezen, doordat hun beide ouders werkten. Lex woont sinds 1987 in het buitenland. Op Curaçao ontmoet hij zijn grote liefde Cindy, met wie hij later trouwt. Vanwege gezondheidsproblemen van Cindy verhuizen ze in 2006 naar North Carolina. Ze verliest het gevecht tegen een zware nierziekte en overlijdt in 2011 op 56-jarige leeftijd. Bij Lex is later ook een vorm van MS geconstateerd, waardoor reizen bijna onmogelijk is. Mieke heeft haar broer Lex vanuit Nederland altijd bijgestaan en meegeleefd. Beiden hebben niet de financiële middelen om elkaar op te zoeken. En ook Mieke heeft te kampen gehad met gezondheidsproblemen. Ondanks al deze obstakels is het duo onafscheidelijk en hebben ze via Skype en de telefoon contact over heel alledaagse dingen. De dochter van Mieke zou de twee dolgraag herenigen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 116
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!