Programma gemist?

NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 gemist?

11-09-2012 21:40

NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 - Aflevering van dinsdag 11 september 2012

Een dag voor de gang naar de stembus staan de lijsttrekkers op dinsdagavond 11 september nog één keer tegenover elkaar in het NOS Verkiezingsdebat.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 gemist

Een dag voor de gang naar de stembus staan de lijsttrekkers op dinsdagavond 11 september nog één keer tegenover elkaar in het NOS Verkiezingsdebat. In deze laatste ronde gaan de lijsttrekkers in het gebouw van de Tweede Kamer met elkaar in debat over actuele, landelijke politieke thema's. Onder leiding van presentatoren Sacha de Boer, Ferry Mingelen en Dominique van der Heyde is de 'vloer' van 22.00 tot 23.30 uur gereserveerd voor de lijsttrekkers van de partijen die zijn vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. Presentatie: Sacha de Boer, Ferry Mingelen, Dominique van der Heyde.

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!