Programma gemist?

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist?

28-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah - Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Portret door regisseur Adam Benzine van filmmaker Claude Lanzmann, waarin deze het maakproces van zijn meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer De bijna tien uur durende documentaire Shoah (1985) van regisseur Claude Lanzmann wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste film over de Holocaust. Het maken van deze film was een emotionele uitputtingsslag en ontnam Lanzmann bijna de wil tot verder leven. Dat is één van de onthullingen in de documentaire Claude Lanzmann: Terugblik op Shoah, van regisseur Adam Benzine waarin hij Lanzmann portretteert en indringend met hem spreekt over het maken van zijn meesterwerk. Portret door regisseur Adam Benzine van filmmaker Claude Lanzmann, die een tien uur durende documentaire vervaardigde over de Holocaust: 'Shoah', over het algemeen beschouwd als het belangrijkste beeldverslag over dat onderwerp. Het maakproces was voor Lanzmann zo pijnlijk, dat het Benzine grote moeite kostte hem hierover te laten vertellen. Lanzmann draaide ruim 200 uur beeldmateriaal in veertien verschillende landen. Na voltooiing van de film ging hij door een lange rouwperiode. 'Ik heb de film vormgegeven, maar de film heeft mij ook gevormd'.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!