Programma gemist?

Barbie's Baby gemist?

18-09-2012 20:31

Barbie's Baby - Aflevering 4

Het grote moment nadert en de bevalling kan ieder moment kan plaatsvinden. Wanneer de naam van de baby eindelijk bekend is, laat Michael die op zijn rug tatoeƫren. Barbies moeder Cora maakt zich zorgen om Barbie haar slechte voorbereiding op de bevalling en schaft daarom in het diepste geheim een voorlichtings-dvd aan. De hele familie heeft zich opgedoft om gezamenlijk de 23e verjaardag van Barbie te vieren. Omdat Barbie door haar zwangerschap niet ouderwets in de lampen kan hangen, is er dit jaar gekozen voor een wat meer ingetogen familiediner bij een wokrestaurant. Eenmaal thuis wacht de Hagenezen een onaangename verrassing.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!