Programma gemist?

Een goed begin gemist?

28-11-2009 19:00

Een goed begin - Aflevering 59

Vijf jaar terug verwachtten Arend en Esther hun eerste kindje. Maar vlak voor de bevalling krijgen ze het afschuwelijke bericht dat hun zoontje niet meer leeft. Zijn geboortekaartje is tegelijkertijd zijn overlijdensbericht. Esther stopt haar verdriet weg. Ze wordt weer zwanger en bevalt van een gezonde zoon, Juda. En juist dan laat het verdriet zich niet meer wegduwen. Esther komt in een diepe depressie terecht. Het kost veel tijd, maar langzaam komt Esther uit dit dal en leren zij en Arend om te gaan met de dood van hun eerste kind. In de tijd die volgt krijgen Esther en Arend nog twee miskramen te verwerken. Maar toch wordt Esther nog een keer zwanger. En wordt hun prachtige Zildjian geboren. Een nieuwe start voor Arend en Esther. Want voor het eerst zijn ze in staat zijn om zorgeloos van hun pasgeboren baby te genieten. Mirjam bezoekt het gezin. Arend en Esther laten haar zien en horen wat voor een grote rol hun geloof en de muziek de afgelopen jaren heeft gespeeld.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Een goed begin gemist

Uitzending gemist van Een goed begin? Hier kun je alle uitzendingen van Een goed begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!