Programma gemist?

Barbie's Baby gemist?

25-09-2012 20:29

Barbie's Baby - Aflevering 5

Barbie zit erdoorheen. De afgelopen weken hebben gezorgd voor zowel geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze probeert allerlei wondermiddeltjes uit om wee├źn op te wekken. Van het eten van het hart van een ananas tot het drinken van grapefruitsap met tonic, van het eten van Michaels roti met sambal tot het hakken in de huiskamer, niets helpt. Barbie kan niet meer en de artsen besluiten de bevalling in te leiden. Ze is door het dolle en kan geen dag langer wachten om haar kleine meid in haar armen te houden. De artsen rekenen op enkele dagen totdat de behandeling aanslaat, maar dit gebeurt tot ieders verrassing nog diezelfde dag.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!