Programma gemist?

De Prins & ik gemist?

03-10-2012 21:07

De Prins & ik - Aflevering van woensdag 3 oktober 2012

Wim Velthuizen springt in de tuin van Paleis Soestdijk en Leoni Jansen ontmoet de kroonprins én Nelson Mandela.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Prins & ik gemist

Bekende en minder bekende mensen vertellen unieke anekdotes over hun bijzondere ontmoetingen met de prinsen Bernhard, Claus en Kroonprins Willem-Alexander. Van het afvuren van een kanon op het Torentje, het aaien van zeehondjes op Terschelling en het dirigeren van 's-werelds grootste orkest: opzienbarende, grappige, emotionele, maar vooral gedenkwaardige ontmoetingen staan centraal in deze serie. De personen gaan terug naar de plek van de ontmoeting, laten foto's en souvenirs zien en kijken terug naar unieke beelden van hun ontmoeting. Aan de hand van hun verhalen, vertelt vanuit hun persoonlijke perspectief, wordt een uniek en origineel portret geschetst van drie generaties prinsen. -Oorlogsveteraan Harald Gillissen had een bijzondere ontmoeting met Prins Willem Alexander. Tijdens zijn missie in Srebrenica helpt de kroonprins hem uit een benarde situatie. Harald die verpleegkundige is, raakt van de weg met zijn ambulance en de prins biedt hem in gevaarlijk gebied de helpende hand. -Piloten Rob van Noort en Dries van der Poest Clement vliegen jarenlang als instructeur mee met Prins Bernhard. Ze gaan met hem mee naar zijn geliefde continent Afrika en maken daar zelf opnames met hun eigen camera. Dat levert unieke beelden op. Zo heeft de prins zijn eigen rituelen; tijdens de vlucht maakt hij altijd een puzzel en na een goede landing neemt hij steevast een glaasje wijn in de cockpit. -Xandra van Baarle is student journalistiek als ze Prins Claus ontmoet. Hij volgt een les in journalistieke vaardigheid en zit een uurtje naast haar in de klas. Die ontmoeting wordt vastgelegd door de aanwezige fotografen en een dag later staat ze in prominent in een Duits roddelblad als de 'flirt' van Prins Claus.

Uitzending gemist van De Prins & ik? Hier kun je alle uitzendingen van De Prins & ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!