Programma gemist?

Barbie's Baby gemist?

09-10-2012 20:30

Barbie's Baby - Aflevering 7

Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren op Barbies kleine prinses; iedereen houdt zijn hart vast. Alle belangrijke gebeurtenissen die horen bij een geboorte komen langs: het aangeven van Angelina op het gemeentehuis, de geboortekaartjes schrijven en wegbrengen. Als de kraamtranen weer een beetje opgedroogd zijn, is mama er klaar voor om zich weer in volle glorie aan de buitenwereld te tonen! Er is immers een leuk feestje in het vooruitzicht: Michaels verjaardag. Maar voordat de kersverse mama als vanouds in de lampen kan gaan hangen, moet ze wel even door de wasstraat; tanden bleken, wimpers, wenkbrauwen en nieuwe nagels. Daarna kan met recht gezegd worden: Barbie is back!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!