Programma gemist?

De kunst van het ouder worden gemist?

21-10-2012 14:00

De kunst van het ouder worden - Aflevering van zondag 21 oktober 2012

Documentaire 'Mijn religie is leven en sterven - zonder spijt', zei Tibetaanse yogi Milarepa. Ineens heb je een respectabele leeftijd. Worden het gouden jaren of louter zorg om de aftakeling? Hoe hou je goede moed?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De kunst van het ouder worden gemist

Zomaar ineens heb je een respectabele leeftijd. Worden het gouden jaren of louter zorg om de aftakeling? Hoe behoud je goede moed? De laatste fase van het leven kan een boeiende reis zijn, met steeds duidelijker zicht op waar het in een mensenleven om draait en wie je zelf eigenlijk bent. Kleurrijke ouderen delen hun lief en leed over deze levensfase. De 86 jarige Rotterdamse musicus Kees Korbijn, een vrolijke alleenstaande vrouw van 79, een kunstenaar die 65 wordt, een 80-jarige zenmeester en een vrouw van 85, die dankzij de hulp van haar zoon nog thuis kan wonen. Voor onverschilligheid blijkt geen plaats meer, naarmate de dood meer in zicht komt.

Uitzending gemist van De kunst van het ouder worden? Hier kun je alle uitzendingen van De kunst van het ouder worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!