Programma gemist?

Thunderbirds are go! gemist?

15-05-2016 17:35

Thunderbirds are go! - Thunderbirds are go!

De Tracy-broers komen thuis om op te laden. Maar John meldt een aankomende ramp op de Noordpool, waar het Noorderlicht een energie-machine op hol laat slaan. Scott en Virgil gaan erop af.Meer Na een hectische week vol reddingsmissies komen de Tracy-broers thuis om rust te pakken en op te laden. Maar het is ze niet gegund. John meldt een aankomende ramp op de Noordpool, waar het Noorderlicht een energie-machine op hol laat slaan. Scott en Virgil gaan erop af en onderweg wordt duidelijk dat Scott soms moeite heeft met verantwoordelijkheid voor eigen veiligheid en onthaasting. En laten dat nou precies de problemen zijn waar de technica op de Noordpool ook last van heeft. Oja, en Max legt bijna het loodje, maar dat terzijde...Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Thunderbirds are go! gemist

Uitzending gemist van Thunderbirds are go!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Thunderbirds are go!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Thunderbirds are go! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Thunderbirds are go!? Hier kun je alle uitzendingen van Thunderbirds are go! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!