Programma gemist?

Een goed begin gemist?

05-12-2009 19:00

Een goed begin - Aflevering 60

Een enorm verdriet. Maar ondernemend als ze zijn, zoeken ze naar oplossingen. Bouke kiest voor een behandeling in het ziekenhuis, maar Saskia beseft dat dit voor haar niet de manier is om kinderen te krijgen. Daarmee komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan. Samen maken ze een bijzonder proces door. En Bouke groeit toe naar het adopteren van een kindje dat weinig kansen heeft. Saskia en Bouke beginnen aan iets wat zij 'ons grote avontuur' noemen. Dat grote avontuur vindt zijn climax in de ontmoeting op Schiphol met hun zoontje Micha van 6 maanden, afkomstig uit Taiwan. In deze aflevering van 'Een goed begin' treft Mirjam het stel terwijl ze bezig zijn met de voorbereidingen voor een groot tuinfeest voor Micha. Saskia en haar vriendinnetje van vroeger maken een paar bijzondere taarten met betekenis voor het grote aantal gasten dat wordt verwacht. Ondertussen vertellen Bouke en Saskia hun bijzondere verhaal.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Een goed begin gemist

Uitzending gemist van Een goed begin? Hier kun je alle uitzendingen van Een goed begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!