Programma gemist?

2Doc: Inside Obama's White House gemist?

23-05-2016 22:55

2Doc: Inside Obama's White House - 2Doc: Inside Obama's White House

De eerste honder dagen na de verkiezing van Obama. Een maand na zijn overwinning wordt Obama geconfronteerd met de crisis in Amerika en hij stelt zijn plannen voor grote veranderingen uit.Meer De eerste honderd dagen na de verkiezing van Obama. Een maand na zijn overwinning wordt Obama geconfronteerd met de crisis in Amerika en hij stelt zijn plannen voor grote veranderingen uit. Obama heeft beloofd om Guantanamo Bay binnen een jaar te sluiten, maar de gevangenis is nog steeds open. Het bewijsmateriaal tegen veel van de gevangenen is ontoereikend voor rechtsvervolging, omdat het is verkregen door marteling. En op de klimaattop in Kopenhagen wil Obama zo wanhopig graag iets bereiken, dat hij een aanvaring heeft met drie andere regeringsleiders.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Inside Obama's White House gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Inside Obama's White House? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Inside Obama's White House, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Inside Obama's White House gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Inside Obama's White House? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Inside Obama's White House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!