Programma gemist?

2Doc: Inside Obama's White House gemist?

26-05-2016 22:55

2Doc: Inside Obama's White House - 2Doc: Inside Obama's White House

Hoe Obama wordt herkozen voor een tweede termijn en hoe hij probeert om Amerika's meest hardnekkige maatschappelijke problemen aan te pakken, zoals wapens, immigratie en uitsluiting.Meer Hoe Obama wordt herkozen voor een tweede termijn en hoe hij probeert om Amerika's meest hardnekkige maatschappelijke problemen aan te pakken, zoals wapens, immigratie en uitsluiting. President Obama lanceert een speciale operatie in Pakistan om Osama Bin Laden op te pakken. Bij het opstellen van zijn herverkiezingscampagne moet Obama beslissen waar hij staat in de discussie over anticonceptie. Kiest hij de kant van de katholieke bisschoppen of staat hij achter zijn minister van Volksgezondheid Kathleen Sebelius en de feministische activisten? Obama steunt de vrouwen en zij dragen bij aan zijn overtuigende verkiezingsoverwinning. Al snel na zijn herverkiezing vindt in Amerika het Sandy Hook bloedbad plaats: twintig kinderen worden doodgeschoten in een school in Connecticut. Obama doet voor het incident meerdere pogingen om de wapenwetgeving te veranderen, maar de lobby tegen aanpassing van de wet blijkt te sterk.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Inside Obama's White House gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Inside Obama's White House? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Inside Obama's White House, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Inside Obama's White House gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Inside Obama's White House? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Inside Obama's White House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!