Programma gemist?

Filmlab: We zijn er klaar voor gemist?

18-11-2012 01:05

Filmlab: We zijn er klaar voor - Aflevering van zondag 18 november 2012

Drie twintigers proberen hun idealisme in praktijk te brengen. Gido wil zelfvoorzienend worden, Sandro laat zijn materialisme langzaam varen en Jonathan strijdt voor een eerlijkere verdeling van welvaart.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Filmlab: We zijn er klaar voor gemist

Drie twintigers proberen hun idealisme in praktijk te brengen. Gido wil zelfvoorzienend worden, Sandro laat zijn materialisme langzaam varen en Jonathan strijdt voor een eerlijkere verdeling van welvaart. Alledrie zijn ze betrokken bij de Occupy beweging, die het systeem wil veranderen door het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Maar de sceptische filmcrew denkt daar anders over. Tijdens en na de interviews met Gido, Jonathan en Sandro laten de crewleden een heel andere kant van deze tijd zien. Ze eten bij Mc Donalds en houden van gokken. Ze hebben het goed; ze genieten van de extreme luxe in hun leven. Gedurende de roadtrip langs de personages wordt de filmcrew toch steeds vatbaarder voor het idealistische gedachtegoed van hun generatiegenoten. Ze vragen zich af waar zij zelf eigenlijk voor staan in het leven, terwijl Gido, Jonathan en Sandro de crewleden aanspreken op hun afwezigheid op de barricade. Personages en de crew lijken naar elkaar toe te groeien in hun zoektocht naar betekenis, maar leidt dit ook tot een gezamenlijke strijd?

Uitzending gemist van Filmlab: We zijn er klaar voor? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: We zijn er klaar voor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!