Programma gemist?

Luchtpolitie gemist?

02-12-2012 20:00

Luchtpolitie - Aflevering 6

In Aartselaar zet een keukenbrand een heel huis in lichterlaaie. De helikopter van de luchtsteun rukt uit en co├Ârdineert vanuit de lucht de bluswerken. Een groot flatgebouw wordt opgeblazen en de luchteenheid moet ervoor zorgen dat er zich geen mensen meer in de meer bevinden wanneer er wordt afgeteld tot de explosie. Tijdens een nachtelijke actie rijdt een auto door een wegversperring. Een politievoertuig laat hem stoppen, maar de inzittenden zijn niet van plan zich zomaar over te geven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Luchtpolitie gemist

Uitzending gemist van Luchtpolitie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Luchtpolitie, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van Luchtpolitie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Luchtpolitie? Hier kun je alle uitzendingen van Luchtpolitie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!