Programma gemist?

Nick & Simon in Carré gemist?

05-12-2012 21:50

Nick & Simon in Carré - Aflevering van woensdag 5 december 2012

Concertregistratie Onder de noemer 'Sterker In Carré' staan Nick & Simon op 19 september jl. in een voor hen nieuwe omgeving: Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Nick & Simon in Carré gemist

Concertregistratie. Onder de noemer 'Sterker In Carré' staan Nick & Simon op 19 september jl. in een voor hen nieuwe omgeving: Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Na vier uitverkochte en groots opgezette Symphonica In Rosso-concerten, kiest het succesvolle duo dit keer voor de intimiteit van Carré. Het concert wordt tevens live doorgestraald naar ruim 55 bioscopen verdeeld over het hele land, zodat duizenden fans tegelijkertijd mee kunnen genieten van het optreden. Naast een aantal nieuwe nummers als 'Ze lijkt net niet op jou', 'Vrij' en 'Alles overwinnen' trakteren Nick & Simon het publiek, ondersteund door hun ijzersterke band, ook op eerdere hits als 'Rosanne' en 'Pak maar m'n hand'. Als klap op de vuurpijl brengt het duo ook 'The sound of silence' van idolen Simon and Garfunkel ten gehore in deze sfeervolle muziekspecial.

Uitzending gemist van Nick & Simon in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!