Programma gemist?

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoudig wereldkampioen boksen in het zwaargewicht. Maar wat hij deed ontsteeg het boksen. Muhammad Ali was een icoon voor de zwarte Amerikaan, in zijn strijd voor gelijke rechten voor blank en zwart in de hele wereld. In 1967 weigerde Muhammad Ali zich te laten recrutreren voor het Amerikaanse leger, waarin hij was voorbestemd te vechten in Vietnam. Ali zei niet van plan te zijn de wapens ter hand te nemen tegen mensen die hem niets hadden misdaan. Ali werd veroordeeld als dienstweigeraar, en zijn wereldtitel werd hem ontnomen. Ali kwam terug en bokste begin jaren zeventig een aantal heroïsche gevechten. Zoals The Thrilla in Manilla, tegen zijn aartsrivaal Joe Frazier. En The Rumble in the Jungle, tegen wereldkampioen George Foreman. Over dat laatste gevecht, waarin Ali in Kinshasa, Zaire, tegen alle verwachting in won van George Foreman en zo opnieuw wereldkampioen werd, verscheen jaren later de prachtdocumentaire 'When we were kings' die een Oscar won.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!