Programma gemist?

Chez Benali gemist?

21-06-2016 20:30

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma over Harira, een hartige, krachtige groentensoep die in de Ramadan wordt gegeten. Het is een gerecht waarin verschillende culturen samenkomen. Net als het land Marokko zelf.Meer Aflevering over Harira, een hartige, krachtige groentensoep die in de Ramadan wordt gegeten. Het is een gerecht waarin verschillende culturen samenkomen. Net als het land Marokko zelf. Abdelkader Benali en zijn vrouw Saida bezoeken Tanger, Tetouan, Chefchaouen, Fez, Rabat en Marrakech. In Rabat gaan ze naar de Oudaya om daar de Andalusische versie van Harira te proeven. Om een goede harira te maken heb je smen (geklaarde boter) en ras al hanout (een kruidenmengsel) nodig. Beide ingrediënten is echt handwerk. Niemand weet precies hoeveel je er van nodig hebt en wat de juiste hoeveelheden zijn. De Benali's willen graag weten hoe smen gemaakt wordt en daarvoor gaan ze naar Fes, de culinaire hoofdstad van Marokko. Voor de kruiden die je kunt vinden in ras al hanout gaan ze naar het Zuiden, naar Marrakech. Daar woont de Amerikaanse herbalist Gary Martin die zich inzet voor het behoud van de Marokkaanse kruiden.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Chez Benali gemist

Uitzending gemist van Chez Benali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Chez Benali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Chez Benali? Hier kun je alle uitzendingen van Chez Benali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!