Programma gemist?

Ashton Brothers - Charlatans a Medicine show gemist?

26-01-2013 19:55

Ashton Brothers - Charlatans a Medicine show - Aflevering van zaterdag 26 januari 2013

Show Ashton Brothers: Pepijn Gunneweg, Joost Spijkers, Pim Muda en Friso van Vemdo laten zien dat klassiek variété niet voorspelbaar en ouderwets hoeft te zijn! Acrobaten-acts, muzikaliteit en slapsticks.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ashton Brothers - Charlatans a Medicine show gemist

Show. De Ashton Brothers: Pepijn Gunneweg, Joost Spijkers, Pim Muda en Friso van Vemdo laten zien dat klassiek variété niet voorspelbaar en ouderwets hoeft te zijn! Integendeel, de show is doorspekt met originele acrobaten-acts, opvallende muzikaliteit en hilarische slapsticks. Hun tempo en de perfecte timing zorgen voor adembenemende momenten.

Uitzending gemist van Ashton Brothers - Charlatans a Medicine show? Hier kun je alle uitzendingen van Ashton Brothers - Charlatans a Medicine show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!