Programma gemist?

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist?

05-07-2016 17:10

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Deze aflevering van Focus opent de deur naar de geheime en intrigerende wereld van tweelingen. Wat gebeurt er als tweelinghelften op grote afstand van elkaar worden grootgebracht? We volgen Anaïs Bordier, een Koreaans meisje dat na haar geboorte door een Frans gezin werd geadopteerd. Als ze naar een filmpje op YouTube zit te kijken, komt ze er toevallig achter dat ze een tweelingzus heeft, de actrice Samantha Futerman. Hoewel ze 26 jaar lang in verschillende landen zijn opgegroeid, ver van elkaar, blijken de meisjes verrassend sterk op elkaar te lijken, qua smaak en interesses, maar ook qua karakter. We zien ook dat een eeneiige tweeling tot twee totaal verschillende mensen kan uitgroeien, zoals de tweeling Brenda en Aidan. Ze werden in de jaren zestig geboren als Brenda en Bonnie, maar Bonnie vertelde haar zus dat ze lesbisch was toen ze in de twintig was en onderging later een geslachtsverandering om Aidan te worden. Tot slot kijken we naar de impact van de hechte, levenslange band tussen een tweeling. We horen het verhaal van de 81-jarige deejays Peter en Paul, die in hun hele leven ooit maar twee weken zonder elkaar hebben doorgebracht. Dankzij deze unieke verbintenis worden tweelingen gemiddeld twee jaar ouder dan andere mensen. Deze opmerkelijke verhalen werpen licht op de vraag wat het betekent om een tweeling te zijn, maar ook wat het betekent om mens te zijn.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!