Programma gemist?

Een goed begin gemist?

12-12-2009 19:05

Een goed begin - Aflevering 61

Eenmaal terug in Nederland praat Talitha bij met haar zus Athalja, dan 18 jaar. Athalja maakt de opmerking dat zij ook wel zwanger zou kunnen zijn. Talitha schrikt en spoort haar zus aan om een test te doen. Groot is de verbazing als deze ook positief blijkt te zijn. Het kindje weg laten halen is voor Athalja geen optie. Maar hoe moet ze dit nu als tweede tienerdochter ook nog aan haar ouders gaan vertellen? Een bijzondere situatie: twee zusjes, twee tienermoeders. Hoe is het voor deze meiden om zo jong moeder te zijn, hoe gaat dat met het combineren van stage, school en de zorg voor de twee jongetjes? Hoe is dit allemaal voor hun ouders? Waar wonen de moeders met hun kindjes? Wat is de rol van de vaders van de baby's? En waarom is het belangrijk voor ze om hun zoontjes op te laten dragen in hun gemeente? Mirjam gaat op onderzoek uit en loopt een dag mee in het leven van Athalja en Talitha.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Een goed begin gemist

Uitzending gemist van Een goed begin? Hier kun je alle uitzendingen van Een goed begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!