Programma gemist?

Wie Is De Reisleider gemist?

19-02-2013 20:30

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het reisgezelschap en wie blijkt het minst populair als reisleider? Was het `roekoeroekoe´-Fred die de reizigers deed smelten of pakte Julius Jaspers ze in met zijn culinaire verrassing? Was het de salsales van Yes-R die indruk maakte, de zorgzame Do, de rondleiding van Patty in de Kamasutratempel, of waren het de bommetjes van Charly die de vakantie onvergetelijk maakten? Tijdens deze aflevering geven de reizigers hun oordeel. Dit keer blijken twee BN´ers aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Dat is degene die het hysterische kofferspel wint.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!