Programma gemist?

De IJzeren Eeuw gemist?

15-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw is Enschede de op één na grootste textielstad van de wereld. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum.Meer Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede een van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum. Hans Goedkoop kruipt in de huid van een 19e eeuwse wever. Het blijkt een heftige ervaring, waar hij van in de war raakt. Zijn de textielbaronnen, van wie Gerrit Jan van Heek de grootste is, uitbuiters of toch weldoeners? En hoe gaan de achterkleinkinderen nu met de erfenis om? In Hengelo gaat Stork stoommachines fabriceren. Met veel succes. Waarom heeft Stork meer oog voor zijn mensen in de fabriek? Schrijver Jaap Scholten is lovend over zijn voorouders. Hij kan zich nu nog druk maken over Gerrit Bennink, de socialist die de Storken 'geraffineerde uitzuigers' noemde en voor straf moest brommen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!