Programma gemist?

Focus: De Continenten gemist?

19-07-2016 17:10

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Australiƫ, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.Meer Australiƫ maakte eens deel uit van een supercontinent, en zijn woestijnen waren bedekt met bossen. Vroeger zat het vast aan Antarctica, maar het splitste zich af en verschoof noordwaarts naar warmere streken, terwijl Antarctica in een ijzige woestenij veranderde. De levensvormen moesten zich aanpassen aan de nieuwe omgeving. Dat is nog steeds te zien aan de unieke fauna van Australiƫ, waarvan sommige soorten nergens anders op aarde voorkomen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Focus: De Continenten gemist

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: De Continenten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: De Continenten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!