Programma gemist?

Family matters gemist?

15-12-2009 21:25

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met drie van de vier families. De familie Verzijlbergen met moeder Wilma, vader Jan Willem en zoon Daniël (16). Jan Willem werkt bij de recherche en kan regelmatig met het schaamrood op de kaken zijn eigen zoon van het bureau halen. Daniël steelt namelijk. Daarnaast liegt hij alles bij elkaar. Zijn ouders vrezen dat hij binnenkort achter de tralies zal belanden en weten zich geen raad meer met hun zoon. Maar ook Ank en Jilles van den Doel zitten met hun handen in het haar. Hun dochter Kirsten (14) is totaal losgelagen. Ze zit vol boosheid en agressie en scheld haar moeder regelmatig uit. Ze haat haar vader en wil zo min mogelijk bij hem in de buurt zijn. Al meerdere malen kwam ze stomdronken thuis. Kortom, haar ouders hebben alle grip op haar verloren. En ook alleenstaande moeder Anita Kalkhoven is radeloos. Haar vijfitenjarige zoon Bing is verslaafd aan blowen. Hij blowt dag in dag uit en als hij thuis is, is hij onhandelbaar. Meerdere ramen zijn al gesneuveld en moeder is iedere keer doodsbang wat ze aantreft als ze thuiskomt, want ze heeft Bing al eens bewusteloos aangetroffen. Anita is echt ten einde raad en ziet geen uitweg meer. Als de gezinnen aankomen in Spanje is het nacht, ze hebben geen idee waar ze zijn. Op een totaal afgelegen plek in de bergen arriveren ze op een ranch waar ze worden opgewacht door Keith Bakker en zijn team van coaches. Meteen wordt bij de familie Verzijlbergen een van de problemen blootgelegd. Zoon Daniël (16), chronisch leugenaar met criminele activiteiten, probeert stiekem een sigaretje te roken terwijl zijn ouders dat verboden hebben. Maar moeder Wilma is er als de kippen bij om zijn sigaret af te nemen. De familie zit bij de Jehova's getuigen en houdt er strenge regels op na, tot grote ergernis van hun zoon. Alle gezinnen krijgen een opdracht van Keith die de problemen thuis aan het licht brengt. Met frisse tegenzin beginnen de families aan de opdracht en de spanning is al snel om te snijden... Presentatie: Keith Bakker.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!