Programma gemist?

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

19-03-2013 21:30

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Itali├ź. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de 'domani┬┤-mentaliteit aan van de Italiaanse aannemers, met vervelende gevolgen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!