Programma gemist?

RTL Film gemist?

10-04-2013 20:30

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de regering Bush claimt dat de bewijzen wel zijn gevonden en verklaart de oorlog aan Irak. De echtgenoot van Valerie, Joe Wilson, is een journalist bij de New York Times. Hij schrijft een artikel waarin hij aangeeft dat de regering Bush heeft gelogen over de gevonden nucleaire wapens. De gevolgen zijn dat de regering Valerie haar identiteit als CIA-agente laat lekken en er alles aan wordt gedaan om de geloofwaardigheid van Joe aan te tasten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!