Programma gemist?

RTL Film gemist?

21-04-2013 06:30

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe niet veel verder gebracht. Op school voelt hij zich buitengesloten, omdat zijn klasgenoten hem pesten met zijn orale duimobsessie. Ook het meisje waarop Justin verliefd is, wil niets van hem weten zolang hij nog op zijn duim zuigt. Als de schoolpsychiater Justin medicatie geeft voor ADD, lijkt het probleem eindelijk opgelost. Justin stopt met duimzuigen en wordt meer zelfverzekerd. Hij krijgt het meisje van zijn dromen en begint al die dingen te doen die elke tiener doet. Hij is zielsgelukkig met zijn nieuwe leven. Langzaamaan komt Justin erachter dat met het stoppen van het duimzuigen niet al zijn problemen zijn opgelost.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!