Programma gemist?

Het elfde uur gemist?

22-12-2009 21:20

Het elfde uur - Aflevering 100

Presentator en EO-boegbeeld Andries Knevel wordt in de allerlaatste uitzending van Het Elfde Uur door Hare Majesteit de Koningin benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Andries Knevel ontvangt deze hoge koninklijke onderscheiding uit handen van vice-premier André Rouvoet. Tot verrassing van Andries worden in deze uitzending de rollen omgedraaid. Niet Andries Knevel maar de gasten zullen hem interviewen. André Rouvoet vraagt zich af of er in Andries niet een politicus verloren is gegaan. Was hij nu wel of niet in de running voor staatssecretaris? Verder wil Paul Witteman weten of zijn geloof de objectiviteit van de journalist Andries Knevel niet in de weg zit. Ben je niet te vooringenomen? Henny Huisman is juist nieuwsgierig naar het geloof van Andries Knevel. Wat zou Andries aan God willen vragen?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het elfde uur gemist

Het Elfde Uur is een EO-programma dat wordt gepresenteerd door Andries Knevel. Aan tafel ontvangt hij bekende en minder bekende gasten en wordt er onder zijn leiding gediscussieerd over onderwerpen uit de actualiteit. Een van de gasten is meestal iemand uit de christelijke wereld. Het programma draait sinds 1992. Het concept van Het Elfde Uur maakte in de loop der jaren een ontwikkeling door. Werden de gasten in het begin nog apart door Knevel geïnterviewd, geleidelijk is het programma in de richting van een meer gezamenlijk optrekken van de gasten verschoven, waarbij Knevel als aangever en leider van het debat fungeert.

Uitzending gemist van Het elfde uur? Hier kun je alle uitzendingen van Het elfde uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!