Programma gemist?

Als de dag van toen: 30 april 1980 gemist?

27-04-2013 16:50

Als de dag van toen: 30 april 1980 - Aflevering van zaterdag 27 april 2013

Special Koos Postema blikt in deze Best 24-special terug op de inhuldiging van Koningin Beatrix. Hij heeft live verslag gedaan van deze historische dag in Amsterdam.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Als de dag van toen: 30 april 1980 gemist

Special. Koos Postema blikt in deze Best 24-special terug op de inhuldiging van Koningin Beatrix. Hij heeft live verslag gedaan van deze historische dag in Amsterdam. Aan de hand van beeldmateriaal en smeuïge anecdotes van Koos komt de dag van toen weer tot leven; van de plechtigheden in het Paleis op de Dam en de Nieuwe Kerk tot en met het afsluitende avondprogramma op het IJ. Presentatie: Koos Postema.

Uitzending gemist van Als de dag van toen: 30 april 1980? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dag van toen: 30 april 1980 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!