Programma gemist?

NOS Afscheid koningin Beatrix gemist?

29-04-2013 20:28

NOS Afscheid koningin Beatrix - Ma 29 apr 2013

20:28,Vanuit de tijdelijke NOS-studio op de Dam in Amsterdam kijken Astrid Kersseboom en Rob Trip met diverse gasten terug op de regeerperiode van koningin Beatrix.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Afscheid koningin Beatrix gemist

Vanuit de tijdelijke NOS-studio op de Dam in Amsterdam kijken Astrid Kersseboom en Rob Trip met diverse gasten terug op de regeerperiode van koningin Beatrix. Ook zullen de meest memorabele archiefbeelden van koningin Beatrix niet ontbreken. Bovendien wordt gedurende de avond geschakeld naar onder meer het Rijksmuseum, waar op dat moment het afscheidsdiner van de koningin gaande is, en naar het Centraal Station in Amsterdam en andere plekken in het land waar de voorbereidingen op de 'grote dag' in volle gang zijn. Kysia Hekster (NOS-verslaggever koninklijk huis) zorgt voor verslaggeving en duiding van het 'koninklijk' gedeelte. Presentatie: Astrid Kersseboom, Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Afscheid koningin Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Afscheid koningin Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!