Programma gemist?

War Of The Worlds gemist?

04-05-2013 20:03

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, wat ertoe leidt dat Robbie zijn vaders auto stiekem meeneemt. Als Ray hem gaat zoeken, ontstaat er een enorme onweersbui, waarbij de bliksem meerdere keren op dezelfde plek inslaat. Ray gaat poolshoogte nemen en ziet daar een gigantische, driepotige machine uit de aarde kruipen. Dit buitenaardse wezen is onderdeel van een invasiemacht die er op uit is om de aarde te vernietigen. Met verwoestende hittestralen schieten deze machines alles kapot dat op hun pad komt. Ray doet er op zijn beurt alles aan om ergens in de verwoeste omgeving een plek te vinden waar hij en zijn kinderen naartoe kunnen vluchten om dit te overleven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!