Programma gemist?

Draadstaal: Primadeluxe Kerstshow gemist?

24-12-2009 22:05

Draadstaal: Primadeluxe Kerstshow - Aflevering 1

Satirisch programma. Met: Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven e.a. Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven en het team van Draadstaal brengen de Primadeluxe Kerstshow. Knuffelmarokkaan Sayid N'gish moet na de financiële ineenstorting van de Directeur Stage Business de kerstshow redden. Met een welhaast bovenmenselijke inspanning slaagt hij er in om het massaal opgekomen live publiek te boeien met een primadeluxe theatershow. Hij krijgt daarbij hulp van andere Draadstaal-karakters als Fred en Ria Onderbuik, Dolsma en Van Wanten, de Brabanders Theo en Victor van Theo en Victors TV Televisie. De kijker krijgt de verrassende show inclusief muzikale acts, goochelaars en showballet, de verwikkelingen achter de schermen en grappige en tragikomische kerstscènes te zien. Voor de muziek worden 'Maarten van Roozendaal en noem het maar vrienden' door Sayid geronseld en Guus Meeuwis komt hopelijk ook nog langs.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Draadstaal: Primadeluxe Kerstshow gemist

Satirisch programma. Met: Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven e.a. Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Venen het team van Draadstaal brengen de Primadeluxe Kerstshow. Knuffelmarokkaan Sayid N'gish moet na de financiëleineenstorting van de Directeur Stage Business de kerstshow redden. Met een welhaast bovenmenselijke inspanning slaagthij er in om het massaal opgekomen live publiek te boeien met een primadeluxe theatershow. Hij krijgt daarbij hulp vanandere Draadstaal-karakters als Fred en Ria Onderbuik, Dolsma en Van Wanten, de Brabanders Theo en Victor van Theo enVictors TV Televisie. De kijker krijgt de verrassende show inclusief muzikale acts, goochelaars en showballet, deverwikkelingen achter de schermen en grappige en tragikomische kerstscènes te zien. Voor de muziek worden 'Maarten vanRoozendaal en noem het maar vrienden' door Sayid geronseld en Guus Meeuwis komt hopelijk ook nog langs.

Uitzending gemist van Draadstaal: Primadeluxe Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van Draadstaal: Primadeluxe Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!