Programma gemist?

Een goed begin gemist?

26-12-2009 19:05

Een goed begin - Aflevering 63

William's grote hobby is dan ook het spelen in het landelijke muziekkorps van het Leger. Op zolder heeft hij een soort van Leger des Heils museum ingericht met oude kostuums, honderden cd's, foto's en zelfs een hele oude fonograaf waar hij het beroemde lied "Voorwaarts christenstrijders" op afspeelt. Een wand in hun woonkamer vertelt een heel ander verhaal. Op de muur hangen de foto's van hun eerste zoontje Sheldon en van de tweeling Chloe en Fiona. De 3 kinderen werden veel te vroeg geboren en ze stierven alledrie na enige uren. Als Nicole zwanger raakt van haar vierde kind, gaat alles goed. Oliver is nu 2 jaar oud en ze zijn ongelooflijk blij met hem. Dan raakt Nicole weer zwanger. Er wordt een echo gemaakt. De gynaecoloog blijft heel lang over Nicole's buik bewegen en dan blijkt dat het hartje niet goed aangelegd is. Deze afwijking komt nogal eens voor met een chromosoomafwijking waardoor een kindje ook een verstandelijke beperking kan hebben. Nicole laat een vruchtwaterpunctie doen. Ze wil weten waar ze aan toe is zodat ze zich zo goed mogelijk kan voorbereiden op de komst van dit kindje. En weer breekt er voor Nicole en William een hele spannende tijd aan. Trevor wordt geboren maar moet in het ziekenhuis blijven om dat hij zo snel mogelijk geopereerd moet worden. Heeft Trevor de chromosoomafwijking en zal hij de de operatie overleven? Over het Ronald McDonald Kinderfonds Als je ziek bent, wil je als kind je ouders het liefst zo dicht mogelijk bij je hebben. En als je een handicap hebt, wil je zoveel mogelijk dezelfde dingen doen als je leeftijdgenootjes. Dat begrijpt het Ronald McDonald Kinderfonds maar al te goed. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt daarom al bijna 25 jaar een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. Huizen, Huiskamers, Vakantie, Sport & Spel In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij hun zieke kind in het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om zo dicht bij elkaar te zijn. De Ronald McDonald Huiskamers zijn veilige, comfortabele, huiselijke plekken in of bij een instelling, waar gezinnen van zieke of gehandicapte kinderen zich even kunnen terugtrekken. Sommige Huiskamers zijn uitgebreid met spelmogelijkheden, zodat kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn en met elkaar en hun broertjes en zusjes kunnen spelen. Dankzij Ronald McDonald Vakantie en Ronald McDonald Sport & Spel kunnen zieke of gehandicapte kinderen met het hele gezin onbeperkt vakantie vieren of samen sporten en spelen. Iedereen speelt mee! Afhankelijk van uw steun Het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangt geen overheidssubsidie en is geheel afhankelijk van bijdragen van donateurs en sponsors. Voor meer informatie zie http://www.kinderfonds.nl.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Een goed begin gemist

Uitzending gemist van Een goed begin? Hier kun je alle uitzendingen van Een goed begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!