Programma gemist?

Hoe Schoon Is ... gemist?

12-06-2013 21:29

Hoe Schoon Is ... - Hoe Schoon Is ... "Aflevering 4"

Deze week komen de dames terecht bij een alleenstaande man, die de stofdoek duidelijk niet uitgevonden heeft. De bewoner van dit huis kan zijn bed nauwelijks vinden tussen de opgestapelde troep en viezigheid. Zijn woonkamer is een verzameling van alles wat daar duidelijk niet hoort en de badkamer fungeert als opslagplaats voor de hobby van de man: vissen. De man houdt als hobby een aquarium en dit zorgt mede voor een flinke chaos in het hele huis. Inge en Sonja sturen de bewoner het huis uit en nemen rigoureuze maatregelen. Ook gaan de dames op onderzoek uit in het Amsterdamse riool. Met een emmertje sop en een borstel gaan de dames down under. De flinke putlucht en hetgeen ze aantreffen in het riool, beneemt ze alle adem. Spik en Span komen erachter dat er heel wat bij komt kijken om de onderwereld van Amsterdam schoon en op orde te houden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hoe Schoon Is ... gemist

Uitzending gemist van Hoe Schoon Is ...? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe Schoon Is ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!