Programma gemist?

Hoe Schoon Is ... gemist?

19-06-2013 21:29

Hoe Schoon Is ... - Hoe Schoon Is ... "Aflevering 5"

Inge en Sonja komen terecht in een studentenhuis waar twaalf mannen en een huishond samen wonen in één grote smeerboel. De schrik slaat Inge en Sonja om het hart bij het zien van zoveel viezigheid; satésaus en eieren kleven tegen de muur, gordijnen worden gebruikt als theedoek en overal waar je kijkt ligt troep, vuil en struikel je over de lege bierflessen en aangekoekte pannen. De studenten zijn nog te lui om het toilet door te trekken. Spik en Span geven de mannen flink op hun sodemieter en de handen gaan uit de mouwen. Een lekker smerig klusje! Ook gaan de dames op pad met de Amsterdamse vuilnismannen, die bij tij en ontij de stad schoon moeten houden. Het sneeuwt hard en het is ijzig koud. De aanwezigheid van de dames achterop de wagen, gaat zeker niet onopgemerkt voorbij.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hoe Schoon Is ... gemist

Uitzending gemist van Hoe Schoon Is ...? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe Schoon Is ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!