Programma gemist?

Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen gemist?

06-07-2013 20:25

Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen - Za 6 jul 2013

20:25,Theatershow Ze gaan er nog één keer tegenaan. De Chinese Paul van Vliet-imitator krijgt nog een kans, Willem van Hanegem bespreekt nog één keer het werk van Tolkien in 'Willem ze Boekehoekie'.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen gemist

het Allerbeste!,Theatershow. Ze gaan er nog één keer tegenaan. De Chinese Paul van Vliet-imitator krijgt nog een kans, Willem van Hanegem bespreekt nog één keer het werk van Tolkien in 'Willem ze Boekehoekie' en Diederik neemt vaker dan ooit achter de vleugel plaats, onder andere voor het legendarische Nelson Mandela-lied. Samen maakten zij vijf cabaretprogramma's. Bijna duizend avonden samen zingen, lachen, bekvechten en types maken, dat houdt geen mens vol: Diederik van Vleuten en Erik van Muiswinkel zijn dit jaar ieder hun eigen weg gegaan. Ze doen zichzelf en hun publiek op de valreep een plezier met deze uitzending van hun laatste programma: MANNEN, HET ALLERBESTE!

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!