Programma gemist?

Code 37 gemist?

28-07-2013 21:38

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderzoek moeizaam. In de pers wordt al snel het verband gelegd met de serieverkrachter van Brussel. Hierdoor krijgt het team van de zedenrecherche versterking van Jef De Roo, die de zaak in de hoofdstad leidt. Ook zijn vrouw was een van de slachtoffers. Hij komt in conflict met Hannah, die het niet pikt dat haar territorium wordt ingepikt. Wanneer het volgende slachtoffer van de serieverkrachter iemand is die Hannah zeer nauw aan het hart ligt, besluit ze tot het uiterste te gaan om de zaak op te lossen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!