Programma gemist?

Family matters gemist?

05-01-2010 21:20

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusiƫ en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlbergen centraal. Daan loopt de kantjes ervan af tijdens het dagelijkse corvee en Keith Bakker wil wel eens weten hoe het nu eigenlijk zit bij de familie. Tot grote schrik van zijn ouders Wilma en Jan-Willem, lijkt Keith op de hand van Daan. Wilma moet uitleggen hoe het komt dat Daan nooit iets positiefs te horen krijgt. Zelfs als ze het ter plekke moet proberen, lukt het haar met geen mogelijkheid iets leuks tegen haar zoon te zeggen. De volgende ochtend gedraagt Wilma zich wel heel bijzonder. Ze heeft het licht gezien en voorziet iedereen ongevraagd van advies en knuffels. Haar echtgenoot en zoon schamen zich rot. Die middag confronteert Keith haar met haar gedrag en dat komt hard binnen bij Wilma. Maar ook Kirsten moet er in deze aflevering aan geloven want Keith is klaar met het spelletje dat ze speelt. Kirsten had deze aanval absoluut niet zien aankomen en wordt woedend...
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!