Programma gemist?

Code 37 gemist?

04-08-2013 21:32

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevredigde. Als blijkt dat Kevin aan de persoonsbeschrijving van de man voldoet en heel wat sporen naar hem leiden, zet commissaris Vermaelen het computerbrein van zijn dienst tijdelijk op non-actief. Hannah Maes is overtuigd van de onschuld van haar collega en zet samen met de rest van het team alles op alles om de dader te pakken te krijgen. Ondertussen krijgt Hannah een schokkende foto van haar vader onder ogen en krijgt ze opnieuw een bericht van haar mysterieuze informant.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!