Programma gemist?

Code 37 gemist?

18-08-2013 21:35

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het verband tussen het leegstaande pand en het huis waar Vicky werd vermoord. Wanneer het spoor hen opnieuw naar De Oase leidt, besluit de zedensectie een huiszoeking te organiseren. Christine, die reeds geruime tijd in de instelling verblijft, tipt het team over de mysterieuze kelder van de instelling. Intussen begint Robert er stilaan bovenop te komen en komt Hannah meer te weten over haar broer Bart. Net wanneer Hannah in de handen van de verkrachter dreigt te vallen, bereikt haar missie een nieuw dramatisch hoogtepunt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!