Programma gemist?

De Herkansing gemist?

07-01-2010 22:15

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de jongeren zelf, hun ouders en de school niet uit de weg gaan om uiteindelijk tot een oplossing te komen. Met zijn tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden weet hij zijn doel te bereiken. Het verhaal van de vijftienjarige Ieteke. Op haar dertiende verhuisde zij van Vlieland naar het vasteland. Haar ouders gingen scheiden en haar schoolprestaties werden steeds minder. Ze werd zelfs van school gestuurd. Tenslotte kwam ze terecht in een speciale begeleidingsgroep van pedagogen en psychologen. Maar ook daar ging het fout. Inmiddels zit ze al meer dan een half jaar thuis niets te doen. Als Prem haar ontmoet vertelt ze dat ze eigenlijk maar een ding wil: terug naar Vlieland. Ieteke: 'Daar voelde ik mij altijd heel veilig en ging het goed op school.' Prem aarzelt geen moment en gaat het gevecht aan om dat voor elkaar te krijgen. Dwars tegen de bureaucratie en de gevestigde orde in zoekt hij samen met Ieteke en haar moeder naar de beste oplossing voor haar. Presentatie: Prem Radhakishun.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!